Terugblik op 2023: impactvolle initiatieven en gezamenlijke prestaties

19 dec. 2023
nieuws-overzicht-make-a-wish-1.jpg

December is traditiegetrouw de maand waarin iedereen terugkijkt op de gebeurtenissen van het jaar. De feestdagen zijn een tijd van reflectie, samenzijn en dankbaarheid. Op onze eigen manier staan we allemaal stil bij wat we hebben bereikt en bijgedragen, en delen we onze ervaringen met elkaar. Ook wij blikken terug op de momenten die veel indruk maakten op onze organisatie. Dit zijn de verschillende mooie initiatieven die we samen steunden. 

Make-A-Wish: de liefste wens van Liana in vervulling

Enkele maanden geleden kwam de Make-A-Wish Business Challenge op ons pad. Verschillende organisaties gaan dan de uitdaging aan om de allerliefste wens van een ziek kind in vervulling te laten gaan. Op vrijdag 8 december zetten 12 enthousiaste collega’s van onze verschillende merken alles op alles om de wens van de 7-jarige Liana te vervullen. Haar grootste wens is om een bijzondere dag met haar vriendinnen te beleven. Dat we dit samen in zo’n korte tijd regelden en dat Liana daardoor in februari kan genieten van haar speciale dag, maakt ons dankbaar voor deze kans.

Naast de indrukwekkende dag werven we ook mee voor Make-A-Wish. Inmiddels hebben we al meer dan 160 donaties ontvangen en bijna €10.000,- opgehaald. Iedereen die al heeft bijgedragen, groot of klein, willen wij dan ook bedanken. Wie nog een steentje wil bijdragen, kan dat nog steeds doen via onze persoonlijke Make-A-Wish pagina.

Andere initiatieven die ons inspireerden

Met de hulp van onze collega’s ontdekken we elk jaar nieuwe organisaties die zich inzetten voor uiteenlopende doelen. Van krachtige initiatieven tot lokale sportverenigingen: wij vinden het belangrijk om waar mogelijk te helpen.

Zo viel ons oog op KUSSENMAKERS, een kleine groep creatievelingen die met hun naaimachines de wereld mooier maken. Sinds 2020 maken zij met de hand unieke producten waarvan de opbrengst voor 100% naar Artsen Zonder Grenzen gaat. Ook stelden we een team met voetbal-liefhebbende collega’s samen om deel te nemen aan het voetbaltoernooi van The Zero Hunger Games. Hier streden we tegen 31 organisaties om de winst, waarvan de opbrengst naar een nieuw project in Mozambique van The Hunger Project gaat. En al jarenlang zijn we verbonden aan twee lokale sportteams waar enkele van onze collega’s zich in hun vrije tijd voor inzetten: de dames van voetbalteam Desto Dames 1 en het hockeyteam SCHC Dames 1.

Zero Hunger Games en Desto Dames 1

Onze dagelijkse inzet gaat verder dan alleen de business

Dagelijks zorgen wij ervoor dat organisaties meer waarde uit hun data halen. Door ons in te zetten voor diverse doelen krijgen wij nieuwe energie en inspiratie, waarmee we ons werk nog beter kunnen doen. Juist deze momenten doen ons beseffen dat de echte waarde niet alleen uit data komt, maar ook uit het creëren van een positieve impact op de wereld om ons heen.

We kijken met trots terug op wat we hebben bereikt en met plezier vooruit naar wat er komen gaat. Bedankt aan alle betrokkenen, van collega’s tot partners, voor een prachtig jaar.

Every company a data company