The Data Agency: HR afstudeerstage

This vacancy is not available in English as good knowledge of the Dutch language is required. The Dutch vacancy you find below.

Ben je bezig met jouw HBO-opleiding HRM? En op zoek naar een leuke, leerzame afstudeerstage vanaf september 2024 bij een dynamisch en groeiend bedrijf in Nieuwegein? Lees dan snel verder! 

Jij:  

Kijkt er naar uit om jouw theoretische kennis en ervaring op eerdere HR-stages om te zetten in een mooie afstudeeropdracht. Wij, Claudia, manager people&culture, en Ingrid, senior HR functionaris, zullen je begeleiden tijdens dit traject! 

Deze stage geeft jou de ruimte om op een eigen, zelfstandige, manier jouw vraagstukken te onderzoeken. Je wordt nauw betrokken bij diverse projecten waar de HR-afdeling zich mee bezighoudt, zodat je ook een uitgebreider kijkje in de keuken van HR te kunnen nemen.   

Enthousiast geworden of wil je meer weten? 

Bel of app naar Claudia Lencioni, manager people&culture op telefoonnummer 0651398639. Natuurlijk mag je ook een mail sturen met een korte motivatie naar hrm@thedataagency.nl 

The Data Agency 

Wij zijn een groep van merken die gespecialiseerd is in technologie, data en analyse en zijn gevestigd in Nederland, België en Duitsland. Onze merken, Campaigns Unlimited, EDM, GeoMarktprofiel, Global Group, Human Inference en Invenna, ondersteunen organisaties bij het creëren van heldere inzichten, het behalen en behouden van betere resultaten en het genereren van een hogere return on data. Dit resulteert in meer relevante communicatie, lagere kosten en risico’s, grip op compliance en een hogere klanttevredenheid. Wij maken organisaties bewust van de kracht van data en zorgen dat ze ervan profiteren. Daarnaast houden wij van borrels en events om elkaar als collega's op een andere manier te leren kennen, georganiseerd door o.a. onze activiteitencommissie. Kijk voor meer informatie op www.thedataagency.nl.    

More vacancies

Every company a data company