The Data Agency: Afstudeer uitdaging Marketing en Communicatie

Ben je een hbo-student in de laatste fase van je marketing- en/of communicatieopleiding? Zoek jij een afstudeeruitdaging waar je zelf onderzoek doet en tegelijkertijd leert van werkzaamheden die te maken hebben met data, (online) marketingcommunicatie, events en campagnemanagement? Dan ben je bij The Data Agency aan het juiste adres.

Over ons

The Data Agency is een snelgroeiende groep merken, gespecialiseerd in technologie, data en analyse. We hebben kantoren in Nederland, België en Duitsland. Met onze merken – waaronder EDM, GeoMarktprofiel en Invenna – helpen wij organisaties om heldere inzichten te verkrijgen, betere resultaten te behalen en meer waarde uit hun data te halen. We creëren bewustzijn over de kracht van data en zorgen ervoor dat organisaties er maximaal van profiteren. Meer informatie over The Data Agency vind je op thedataagency.nl.

 

De uitdaging

Het marketingcommunicatieteam van The Data Agency werkt samen met de marketeers van de verschillende merken aan zaken zoals branding, merkbekendheid en vind- en zichtbaarheid. Zo organiseren en nemen ze gezamenlijk deel aan  (branche-)evenementen, maar bedenkt en schrijft elk merk ook individueel (online) campagnes en content. De nauwe onderlinge samenwerking is erop gericht om zowel de groep als de merken sterker en bekender te maken.

Als afstudeerder breng jij jouw theoretische kennis en frisse blik in de praktijk. Want naast dat je direct betrokken wordt bij diverse marketingcommunicatieprojecten van de groep en de merken, stimuleren wij je om je eigen ideeën en inbreng te opperen. Niet onbelangrijk is dat je zelfstandig onderzoek doet naar een marketing- en/of communicatievraagstuk dat we samen formuleren. Onder goede begeleiding schrijf je vervolgens een scriptie, waarbij we samen een gezonde verdeling van werk en scriptie bepalen.

Wat jij gaat doen:

  • Marketingcommunicatieprojecten en -events ondersteunen en uitvoeren.
  • Actief meedenken en bijdragen aan (online) marketingcommunicatie, waarbij je eigen ideeën en verbeterpunten aandraagt en deze vervolgens in de praktijk brengt.
  • Zelfstandig onderzoek uitvoeren naar marketing- en/of communicatievraagstukken en hierover een scriptie schrijven.

 

Enthousiast geworden?

Linda van den Berg, manager marketing en communicatie bij The Data Agency, ontvangt graag je cv en korte motivatie via werkenbij@thedataagency.nl. Ze staat ook klaar om eventuele vragen telefonisch te beantwoorden. Hiervoor kun je haar bellen of appen via +31 (0)6 58 87 74 18.

More vacancies

Every company a data company