Privacy

Al meer dan 25 jaar werkt EDM met databestanden van gerenommeerde partners en klanten. Het werken met en uitwisselen van data en persoonsgegevens vereist vanzelfsprekend het monitoren en naleven van alle actuele wettelijke regels en gedragscodes rondom privacy en beveiliging.

Privacy en security zijn dan ook al sinds jaar en dag belangrijk voor EDM. EDM werkt strikt conform de Nederlandse en Europese wetgeving met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens. De verwerking van persoonsgegevens is gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens onder nummer 1285521. EDM is in het bezit van het DDMA privacy waarborg 'Goud'.

EDM stelt informatie alleen ter beschikking aan opdrachtgevers die in Nederland actief zijn en zich aan Nederlandse en Europese wetgeving moeten houden. Daarmee wordt geborgd dat persoonsgegevens door Nederlandse en Europese wetten en regels worden beschermd.

Rechten van de consument zijn in de organisatie van EDM geborgd. Een verzoek om persoonsgegevens te verwijderen of inzage in de herkomst van gegevens wordt door EDM altijd gehonoreerd. EDM's Privacy Officer beantwoordt deze vragen steeds zo snel mogelijk.

EDM's Privacy Officer is te bereiken via email: privacyvraag@edm.nl

Beveiligde omgeving

In het kader van Privacy en Security verstuurt en ontvangt EDM geen data per mail. EDM gebruikt altijd een beveiligde online transfer omgeving.

De EDM medewerkers kunnen per omgaande een account voor u aanmaken waarna username en wachtwoord via verschillende kanalen aan u worden verstrekt. Alvast hartelijk dank voor u medewerking ter behoud van de privacy van uw en onze gegevens.

Algemene voorwaarden

Klik hier om onze algemene voorwaarden te downloaden.

Security

EDM is ISO 27001 gecertificeerd door Bureau Veritas en hanteert een actueel informatiebeveiligingsbeleid conform de beveiligingsstandaard ISO 27001.

EDM's beveiligingsmaatregelen zijn onder meer:

  • Toegangsbeheer en autorisatie van medewerkers Alle medewerkers hebben een VOG verklaring en zijn verplicht tot geheimhouding
  • Een eigen beveiligd servercentrum in Nederland
  • Gebruik van bewerkersovereenkomsten
  • Een eigen Privacy Officer voor vragen van consumenten en structureel overleg met en advies van een eigen Data Protection Officer
  • Gebruik van een beveiligde omgeving voor een veilige bestanduitwisseling

Cookies

De website www.TheDataAgency.nl plaatst cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat door een website verstuurd kan worden en dat op uw pc, tablet, of mobiele telefoon wordt opgeslagen. U kunt uw browser zo instellen dat u een bericht krijgt als een website een cookie naar uw computer probeert te sturen. U kunt een cookie dan wel of niet accepteren. U kunt er ook voor kiezen alle cookies te weigeren. Omdat verschillende browsers allemaal op een andere manier werken kunt u het Helpmenu in uw browser gebruiken om de meest geschikte instelling te kiezen.

We hebben ervoor gekozen om cookies te gebruiken die informatie opslaan. Een cookie vertelt ons of u de website eerder heeft bezocht, welke pagina's u heeft bekeken of biedt ons statische profiel informatie. Op het gebruik van cookies door andere bedrijven is het privacy- en cookiebeleid van het desbetreffende bedrijf van toepassing. Andere bedrijven hebben geen toegang tot de door ons geplaatste cookies. Wilt u uw voorkeuren voor het accepteren of weigeren van bepaalde categorie├źn cookies op onze website wijzigen, dan kunt u de pagina waarop u uw instellingen kan wijzigen altijd bereiken via de link privacy- en cookiebeleid onderaan elke pagina.

Onderstaand een overzicht van de cookies die TheDataAgency.nl plaatst en de functionaliteit:

Cookies Doeleinden van de verwerking Bewaartermein
.ga.js Google Analytics Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Via deze cookies krijgen wij inzage in websitebezoek. Denk aan bezoekersaantallen, populaire pagina's en onderwerpen. Op deze manier kunnen wij de communicatie beter afstemmen op de behoeften van de websitebezoekers. Wij kunnen niet zien wie (welke pc) haar website bezoekt. Google kan dit als aanbieder van de dienst wel. max. 26 maanden
Mark&Mini Statische profiel informatie, hiervoor leest Mark&Mini alleen Mark&Mini cookies en plaatst geen cookies op deze site. n.v.t.