[PERSBERICHT] EDM Media Groep breidt uit met The Data Agency

Nieuw bureau voor datastrategie opent zijn deuren

Amsterdam, 21 juni 2018 – De deuren van het kantoor van The Data Agency zijn officieel geopend. Dit nieuwe bureau, opgericht door Floris van Lelyveld en Dennis Stolk, helpt organisaties aan een strategie om data driven te worden. The Data Agency is gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de EDM Media Groep. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in datakwaliteit, klantinzicht en doelgroepbereik. Met de oprichting van The Data Agency speelt de groep in op de grote vraag naar data-expertise op strategisch niveau.

”Wij geloven dat elk bedrijf een databedrijf is. Organisaties maken effectiever gebruik van data als doelstellingen en activiteiten in een datastrategie zijn uitgewerkt. Wij helpen organisaties een datastrategie te ontwikkelen en vertalen deze naar de dagelijkse operatie”, stelt Floris van Lelyveld. Floris heeft 17 jaar ervaring op het gebied van marketing, data en analytics bij onder andere Unilever en VodafoneZiggo.

Fundament van datagedreven organisatie
“Het belang van data blijft toenemen en overstijgt afdelingsbelangen. Management en directies moeten hun visie vertalen naar een heldere strategie en data een vast agendapunt maken. De datastrategie is het fundament van de datagedreven organisatie. Uiteindelijk willen we onze opdrachtgevers dankzij effectief datagebruik betere beslissingen latennemen”, stelt Dennis Stolk. Dennis heeft 20 jaar ervaring in innovatieve markten bij onder meer UPC, Rabobank en Canal Digitaal. Hij kent de uitdagingen van organisaties die streven naar groei, digitale transformatie, marketing automation en customer experience verbetering.

Over The Data Agency
The Data Agency helpt organisaties bij de transformatie naar een data driven organisatie door de ontwikkeling en uitvoering van een datastrategie. The Data Agency bestaat uit ervaren strategen en consultants die het speelveld en de kracht van data kennen. Bovendien werkt The Data Agency op verschillende niveaus samen met de gerenommeerde partners. De diensten van The Data Agency omvatten een strategisch advies, een operationeel plan van aanpak en begeleiding bij de uitvoering.

Neem contact op

Floris van Lelyveld en Dennis Stolk
Terug naar overzicht