The Data Agency: HR internship

This vacancy is not available in English as good knowledge of the Dutch language is required. The Dutch vacancy you find below.

Ben je bezig met jouw opleiding HRM (minimaal MBO niveau 4)? En op zoek naar een leuke, leerzame meewerk stage bij een dynamisch en groeiend bedrijf? Lees dan snel verder, want wij zoeken voor onze afdeling HR een enthousiaste en leergierige stagiair op onze locatie in Nieuwegein. 

De uitdaging

Kijk jij er naar uit de theorie van HR en recruitment om te zetten in de praktijk? Wij, Claudia, manager people&culture, en Ingrid, senior p&o functionaris, gaan je meenemen in onze passie en leren jou de fijne kneepjes van ons mooie vak! 

Deze stage geeft jou de ruimte om kennis te maken met alle facetten die het HR vak binnen The Data Agency te bieden heeft. Je wordt nauw betrokken bij diverse projecten waar de HR afdeling zich mee bezighoudt. In deze ‘war for talent’ help jij natuurlijk ook mee met de Recruitment activiteiten. Hoe vind jij de juiste kandidaten? Welke gesprekstechnieken kan je toepassen om de onderste steen boven te halen en te achterhalen of jij de juiste persoon tegenover je hebt? Met een scherp oog beoordeel je ingezonden cv’s. Verder ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de sollicitaties en beantwoord jij alle vragen. 

Enthousiast geworden of wil je meer weten? 

Bel of app naar Claudia Lencioni, manager people&culture op telefoonnummer 0651398639. Natuurlijk mag je ook een mail sturen met een korte motivatie naar hrm@thedataagency.nl 

The Data Agency 

Wij zijn een groep van merken die gespecialiseerd is in technologie, data en analyse en zijn gevestigd in Nederland, België en Duitsland. Onze merken, Campaigns Unlimited, EDM, GeoMarktprofiel, Global Group, Human Inference en Invenna, ondersteunen organisaties bij het creëren van heldere inzichten, het behalen en behouden van betere resultaten en het genereren van een hogere return on data. Dit resulteert in meer relevante communicatie, lagere kosten en risico’s, grip op compliance en een hogere klanttevredenheid. Wij maken organisaties bewust van de kracht van data en zorgen dat ze ervan profiteren. Daarnaast houden wij van borrels en events om elkaar als collega's op een andere manier te leren kennen, georganiseerd door o.a. onze activiteitencommissie. Kijk voor meer informatie op www.thedataagency.nl.    

More vacancies

Every company a data company